Äventyr – Privat guide för dina egna önskningar

påsk 12 (22 of 5)Vill du/ni göra en friluftstur och önskar professionell hjälp?

Vi skapar tillsammans ett exklusivt äventyr där ni drar nytta av vår erfarenhet.

Jag har sedan mitten på åttiotalet arbetat med guidning i svensk natur på olika sätt. Det har bland annat handlat om kajakturer i havet till guidade forsränningar och turer på vinterfjäll. Min egna friluftskarriär startade för drygt fyrtio år sedan, så det har hunnit bli en del turer.

Jag vill med denna tjänst erbjuda dig/er mina erfarenheter och mitt kunnande så att du/ni kan uppleva vad en tur i svensk natur kan ge dig och dina vänner. Ni tar del av min kunskap och erfarenhet i allt från hur man färdas, mat, klädsel och till hur man bor.

Vi börjar helt enkelt med att vi träffas, det kan vara hemma i ert kök eller någon annan lämplig plats. Vi resonerar kring era önskemål och era erfarenheter jag återkommer med några olika förslag som ni väljer ett av.

Omfattningen kan gå från endast detta planeringsmöte till en fullserviceresa där jag ordnar i princip allt som behövs. Om det blir en resa debiterar jag från första resdagen plus en dag.

Detta går att genomföra året runt, jag behöver dock tid på mig att planera och arrangera så var ute i god tid om ni tänker er längre turer (mer än tre dagar)


Pris:Jag kostar 6 000 sek per dag, då tillkommer utrustning resa mat och boende. Jag planerar, bokar och ser till att allt fungerar som det skall och följer givetvis med er under turen.

Gruppen: priset gäller för grupper upp till 8 personer.

 

Bokning/ frågor, bosse@drumlin.se eller +4670-655 03 91

 

Hjärtligt välkomna!