Vill bara berätta :)

Hej go´vänner!
Nu har jag försummat er en bra stund jag vet. Men jag tror ni har överseende, det har ju varit jul och nyår och en massa annat 😉 eller ?

Nåväl, som nog en del av er vet så håller jag till rätt mycket i Bohuslän nu för tiden. Jag har ju gett mig själv ett slags uppdrag att sprida ryktet och bilden av Bohuslän som ett landskap för friluftsliv.

Det måste erkännas att det finns så sjuuukt mycket fantastisk natur som bjuder in till spännande och sköna stunder ute. Allt från den stilla kvällen vid havet efter en underbar dag i kajaken till mörk kall isklättring med en go´ kompis, vandring, MTB, klippklättring etc. etc. Ja så det borde inte vara så stor utmaning att sprida den bilden.
Igår var jag ute och testade just isklättring, jag och min kompis har pratat länge om att han skulle få ge mig en introduktion. Nu har det hänt! GALET roligt (därav bilden på detta inlägg) dessutom mindre än en halvtimme från vår stuga. Friluftsliv är ju såå himla lätt att få till, framförallt om man bor på landet. Vi har det ju utanför dörren! Ta en promenad med fika i ryggsäcken, paddla en kvällstur, stick iväg och klättra en stund. Ja på några timmar hinner man mycket och det är ju det! Man måste inte hinna så himla mycket mer än just komma ut. LEK mina vänner, det är det det handlar om. Lekens helande verkan är magisk.
Det var egentligen det jag ville säga denna gång!
Ut och lek med er och tänk på att vara rädd om er och den natur där vi leker!
Kram på er alla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *