Drumlin vill jobba ihop!

Vi vill jobba med er, hör av er!

Nu efterlyser jag och Drumlin ecokonsult AB folk och företag som vill utveckla den svenska outdoorturismen och friluftsliv som verktyg. Jag har massor med idéer och uppslag men vill att vi kommer fram tillsammans till vad som behöver göras och hur det skulle kunna göras. Jag vill höra era idéer och tankar också.

Att samarbeta innebär för mig att man jobbar mot ett gemensamt mål, inte att den ena hjälper den andra att nå sitt mål 🙂

Jag vill ha kul ihop med andra så vi kan förmedla just det, att ha kul.

Har du/ni någon affärsidé, tankar på hur man kan utveckla ett område eller kanske rent av en projektidé.

Hör av er till mig, kontaktuppgifterna hittar ni på hemsidan.

Ser fram emot att höra från er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *